Már kitaláltad milyen
dekorációval
színesítsd konyhád?

Most nem csak látványtervvel
és dekorációs ötletekkel segítünk,
hanem 20% bónusszal.

Mekkora összegű bónuszt 
szeretnél elérni?

100ezer Ft kupon

Bruttó 20 000 Forint összegű bónusz Kuponkód: BONUSZ100

50ezer Ft kupon

Bruttó 10 000 Ft összegű bónuszKuponkód: BONUSZ50


Egy bónuszt tartalmazó kupon egy megrendeléshez vehető igénybe. A kupon érvényessége 2020.december 31.-e, így nem kell azonnal felhasználni. Amennyiben a konyha hátfal projekt nem valósul meg, a kifizetett kupon nem veszik kárba, átruházható. Az utalvány ellenértékének megfizetését követően e-mailben küldjük el a sorszámozott kupont.

LÁTVÁNYTERV

Megrendelés mellé ajándékba készítünk egy valósághű látványtervet. Nem könnyű feladat elképzelni a kiválasztott konyha hátfal dekorációt konyhánkban. Előfordul, hogy több dizájn is szóba jöhet, így még nehezebb a döntés. Nekünk elég csak témaköröket megadnod, a valósághű látványtervben meg tudjuk mutatni a különféle konyha hátfal dizájnokat, hogy segítsük döntésed  

Látványterv

Látványterv

Eredmény

Végeredmény

Dekorációs ötletek

Nincs ötleted, hogy milyen típusú dekorációt válassz konyha hátfaladra? Összegyűjtöttünk néhány témakört, hogy inspirálódhass:

Kérj ajánlatot néhány adat megadásával

Ne feledd a kuponkódot!Az alábbi táblázatban adhatod meg az üvegpanelek méreteit miliméterben, a konnektorok és kapcsolók számát a kivágások oszlopban, valamint jelölheted azt is, ha az üveg alakos (pl szagelszívónál). Utóbbi esetben a szagelszívónál mért magasságot írd a magasság oszlopba. A plusz jelre kattintva tudsz új sort kezdeni egy másik üvegnek, ha szükséges.


Szélesség Magasság Kivágások Alakos
*1. Igen Nem


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

© Copyright 2020 BombexHome - All Rights Reserved