Csak az ára érdekel?

Termékeink egyedi méretben és egyedi grafikával készülnek

Éppen ezért nagyon nehéz információk nélkül megsaccolni, hogy Nálad mennyibe kerülne egy-egy termékünk. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, és rengeteg időt és energiát fektetünk egy-egy projektbe.

290-420ezer Ft*

Ebben benne van a felmérés, a látványtervezés, az üveghátfal gyártása, a kiszállítás, a beépítés, sőt még az áfa és a garancia is. Hangsúlyozom, ez a teljesen átlagos eset. Ha Te konyhád nagyobb, akkor többe kerül, ha kisebb, akkor kevesebbe. Kérj ajánlatot a konkrét méretekkel, és mi e-mailben elküldjük a személyre szabott ajánlatod.

*Fontos tudnivalók

Mennyi a fizetendő végösszeg?

A fizetendő végösszeget a helyszíni felmérést követően tudjuk megadni, a weboldalon feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek. Minden termékünk egyedi méretben és egyedi grafikával készül, így a pontos ajánlatkészítéshez szükséges a helyszíni felmérés. Az előzetes ajánlatkérés alapján azonban megismerhető az árszínvonal, és pontos előzetes méretek megadása esetén a végleges ajánlatban sem lesznek nagy eltérések.

Az árban benne van a felmérés?

A helyszíni felmérésen elkérünk 20.000 Forint foglalót, de ezt az összeget levonjuk a fizetendő végösszegből, ha komplex vagy prémium csomagban vásárlod meg üvegpanel termékünket.

Hogy lehet képet választani?

Weboldalaink, katalógusaink, a Bex Magazin, és képügynökség partnerünk kínálatából is választhatsz. Komplex és Prémium csomagjaink ráadásul 3D látványtervezést és grafikai szolgáltatásokat is tartalmaznak!

További infók emailben

Hírleveleinkből további információkat kaphatsz a termékeinkről és a szolgáltatásainkról. Ha ezen az űrlapon keresztül iratkozol fel, akkor a konyhahátfal árával kapcsolatban extra tájékoztatást nyújtunk. Iratkozz fel!