Csak az ára érdekel?

Termékeink egyedi méretben és egyedi grafikával készülnek

Éppen ezért nagyon nehéz információk nélkül megsaccolni, hogy Nálad mennyibe kerülne egy-egy termékünk. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, és rengeteg időt és energiát fektetünk egy-egy projektbe. Mégis, most megpróbálunk egy átlagot mondani Neked: budapesti szállítással és szereléssel egy átlagos méretű üveg konyhahátfal ára…

250-350 ezer Ft*

Ebben benne van a felmérés, a látványtervezés, az üveghátfal gyártása, a kiszállítás, a beépítés, sőt még az áfa és a garancia is. Hangsúlyozom, ez a teljesen átlagos eset. Ha Te konyhád nagyobb, akkor többe kerül, ha kisebb, akkor kevesebbe. Kérj ajánlatot a konkrét méretekkel, és mi e-mailben elküldjük a személyre szabott ajánlatod.

*Fontos tudnivalók

Mennyi a fizetendő végösszeg?

A fizetendő végösszeget a helyszíni felmérést követően tudjuk megadni, a weboldalon feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek. Minden termékünkl egyedi méretben és egyedi grafikával készül, így a pontos ajánlatkészítéshez szükséges a helyszíni felmérés. Az előzetes ajánlatkérés alapján azonban megismerhető az árszínvonal, és pontos előzetes méretek megadása esetén a végleges ajánlatban sem lesznek nagy eltérések.

Ingyenes a felmérés?

Igen, megrendelés mellé. Ez azt jelenti, hogy a helyszíni felmérésen elkérünk 20.000 Forintot, de ezt már beleszámoljuk a végösszegbe, ha megrendeled a hátfalat. 

Hogy lehet képet választani?

A felmérésen megbeszéljük, hogy nagyjából mit szeretnél, majd készítünk 3D látványterveket a konyhádról. Oda-vissza addig levelezgetünk, amíg nem találjuk meg a számodra legjobb képet. Sőt, ha egy kép már majdnem jó, akkor van lehetőség módosítani is: rengeteg díjmentes szolgáltatásunk áll rendelkezésedre ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki a képből.

További infók emailben

Hírleveleinkből további információkat kaphatsz a termékeinkről és a szolgáltatásainkról. Ha ezen az űrlapon keresztül iratkozol fel, akkor a konyhahátfal árával kapcsolatban extra tájékoztatást nyújtunk. Iratkozz fel!