Mitől lesz egyedi a konyhád?

A stílusodtól.

Nem vagyunk egyformák. Éppen ezért nem is lehet egyetlen katalógusba sűríteni a lehetőségeket. Ez nem is lenne célunk, hiszen tudjuk: egyedi vagy . Emiatt érhető el nálunk egy olyan látványtervezési és grafikai szolgáltatás, ami garantálja, hogy megtaláld azt képet, grafikát, színt, ami olyanná teszi a nyomtatott üveg konyha hátfalad, amilyen Te vagy: egyedi és stílusos.

A szakértelmünktől.

Több, mint 10 éve foglalkozunk nyomtatott üveg gyártásával. Nem a klasszikus üvegesek vagyunk, akik ismernek egy nyomdászt, és nem is nyomdászok vagyunk, akik mellesleg üvegre is nyomtatnak. Mi nyomtatott üveghátfalat gyártunk. Saját gépekkel, saját fejlesztésű know-how alapján. Éppen ezért tőlünk hangzatos frázisok helyett igazi garanciát kapsz.

Az alapanyagtól.

Lehet mást találni. Lehet hasonlót találni. Lehet imitálni. De az üveg egyedülálló eleganciája nem helyettesíthető. Az üveg tiszta vonalai, fénylő felülete és kifinomult megjelenése minőséget és stílust képvisel. Ez az alapanyag nemcsak szépségével, hanem tartósságával is kiemelkedik, biztosítva, hogy a nyomtatott üveg évek múltán is ugyanolyan lenyűgöző maradjon, mint a beépítés napján.

Ennyibe kerül az egyedi üveghátfal

Néhány egyszerű adat megadásával megtudhatod, hogy mennyibe kerül. Nálunk nincsenek fix méretek, hiszen minden konyha más és más. Az előzetes ajánlathoz nem kell pontosan mérned, a konyha hátfal mértének precíz felvétele a komplex és a prémium csomag árában is benne van.

A tervezésnél tartasz?

Szerezd meg díjmentesen legújabb katalógusunkat, és találd meg azt a képet, ami igazán teljessé és egyedivé teszi a konyhádat!

Sturcz Gábor

„A rengeteg konyha hátfal lehetőség közül számomra az üveg az, ami a leginkább meg tudja határozni a konyha összképét. Többféle anyagból lehet szép és jó hátfalat készíteni, de az üveg egy jó képpel igazi váó-érzést tud nyújtani. Mi meg tudjuk találni azt a dizájnt, ami a megrendelőhöz és a konyhához is illeszkedik.”

Sturcz Gábor, társalapító

+36 30 848 78 51

Nyomtatott üveg konyha hátfal 3D látványtervezéssel!

Könnyű elveszni a rengeteg lehetőség között. Több millió kép, melyek közül csak egy kerülhet az üveghátfalra. Mi segítünk a képek keresésében és kiválogatásában, hogy Neked ne mind közül, hanem csak a legjobbak közül kelljen választanod. A 3D látványtervezés segítségével saját konyhádban nézhetsz meg több lehetőséget is, hiszen a célunk ugyanaz: a Te konyha hátfaladon egy igazán személyes, stílusos kép legyen, ami teljessé teszi a konyhád.

Konyha hátfal látványterv

Látványterv

Konyha hátfal referenciakép

Végeredmény

Ismerd meg látványterv szolgáltatásunkat

Megrendeléstől a beépítésig

Hogyan jut el konyha hátfalad a konyhádba a komplex vagy a prémium csomag megvásárlása esetén?

.1

Előzetes ajánlat

Körülbelüli méretek alapján ismerd meg árfekvésünket.

.2

Helyszíni felmérés

Felvesszük a pontos gyártási méreteket, megbeszéljük a dizájnnal kapcsolatos elképzeléseket

.3

Megrendlés

Véglegesítsd megrendelésed az előleg megfizetésével, hogy megkezdhessük a gyártást.

.4

Látványterv

Válogass több millió kép közül, vagy segítünk megvalósítani egyedi elképzelésed. Mindezt megnézheted saját konyhádban.

.5

Végleges nyomtatási korrektúra

A kiválasztott látványtervből elkészítjük a végleges nyomtatási anyagot, melyet elküldünk ellenőrzésre.

.6

Gyártás

Miután minden összeállt, elkészítjük konyha hátfalad.

.7

Beépítés

Beszereljük elkészült konyha hátfalad

Tudod mik az üveg konyha hátfalak legfontosabb jellemzői?

Hőálló

Az edzett üvegből készülő konyha hátfalat 600-700 fokon edzik. Ez a hőmérséklet egy indukciós főzőlap maximum hőmérsékletének 3 szorosa.


Ütéstűrő

A konyha hátfalakat edzett üvegből készítjük, melyek ötször nagyobb rugalmassággal és keménységgel
rendelkeznek, mint a síküvegek. Teljes felületükkel a falra ragasztva még ellenállóbbak.

UV álló

A konyha hátfalat UV technológiával nyomtatjuk, így
az üveghátfalra kerülő festék UV fény hatására térhálósodik nem pedig kifakul. Akár 10 évig is tartja
eredeti színeit.


Könnyen tisztántartható

Az üveg konyha hátfal egy hatalmas egybefüggő felület, nincsenek fugahelyek, mint a csempénél, ahol
könnynen lerakódik a szennyeződés. A konyha hátfalat
ugyanolyan könnyű tisztítani, mint egy ablakot.

„A nyomtatott üveg egy exkluzív önkifejezési forma azok számára is, akik saját élettapasztalataikból, élményeikből, vágyaikból merítenek ihletet. Egy amerikai álomutazás emléke, a tengerparti nászút, de akár a kedvenc színünk, vagy éppen a hobbink felhasználása is megfelelő arra, hogy igazán a sajátunknak érezzük a konyhánkat.”

Prencsok Tamás, társalapító

+36 30 291 03 56

Prencsok Tamás

Inspiráló konyha hátfalak

Meríts ötleteket gyönyörű és egyedi konyha hátfalainkból. Képgalériánk inspirációt nyújt ahhoz, hogy teljessé tedd a konyhád. Nyomtatott üveg korlátlan dekorációs lehetőséggel.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő alatt készül el az üveghátfal?

15-20 munkanap, azaz 3-4 hét. Ha minden feltétel adott, tehát a megrendelés véglegesítésre került, a végleges dekorációt kiválasztottad, akkor a gyártási idő körülbelül 3-4 hét. A gyártási idővel kapcsolatban részletesen az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Hogyan kérhetek helyszíni felmérést?

A weboldalunkon szereplő űrlap segítségével, telefonon, írásban, vagy az általunk küldött előzetes ajánlat alapján e-mailben.

Mit tartalmaz az ár?

A legnépszerűbb csomagunk (Komplex) a termék árán felül rengeteg szolgáltatást is tartalmaz: UltraClear üvegalapanyag, Felmérés méretgaranciával, 3D látványtervezés, Nyomtatási korrektúra, hogy a kép minden részletét ellenőrizhesd, Kiszállítás, Beépítés. További extra szolgáltatásokért (Prémium látványtervezés, ingyenes mintaüveg, Online konzultáció, Garancia+ szolgáltatás) választhatod Prémium csomagunkat, de arra is van lehetőség, ha Te csak a terméket kéred, szolgáltatások nélkül.

Halottam, hogy a konnektorok mentén keletkezhet repedés, ez igaz?

Nem, mivel mi kizárólag edzett üveggel dolgozunk. A síküveg elrepedhet, különösen ha a konnektornál megfeszítik, de az edzett üveg nem tud megrepedni. Az edzési folyamat során az üvegalapanyagot felmelegítik, majd irányítottan kihűtik, így az üveg fizikai jellemzői megváltoznak: a hajlító- és a törőszilárdsági, valamint a hőállósági jellemzői is javulnak.

Hő okozhat problémát?

Az edzett üveg hőálló. Nem csupán a konyhában keletkező hőhatásokat viseli el, de a hirtelen kifröccsenő 2-300 fokos olaj, vagy a tartósan az üveggel érintkező forró gőz sem tesz kárt az üvegben. Elektromos főzőlap és gázfőzőlap mögé is felhelyezhető, mindössze a 2-3 cm-es távolságot kell betartani.

Csempére is felragasztható?

Igen. A gyártási eljárásnak köszönhetően a csempe garantáltan nem fog átlátszani, még világos kép választása esetén sem.

Milyen eljárással készül a nyomtatás?

Az üveghátfalakat egy speciális, saját fejlesztésű előkezelést követően közvetlen UV nyomtatással dekoráljuk. Ez egy sokkal tartósabb megoldás, mintha fóliáznánk, matricáznánk az üveget.

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleink

Mindenki másból merít erőt, más motivál. Hisszük, hogy egy kép felér ezer szóval.

Gergely egy konyhájához méltó konyha hátfalat szeretett volna. Nézd meg az üveghátfala történetét

Egy fiatal párnak készítettünk egy „olaszos” üveghátfalat, ami feldobja a szürke hétköznapokat.

Kingának egy vidám, élénk üveghátfalat készítettünk az épített konyhabútorához.

Mennyibe kerül a konyha hátfal?

Miért kell adatokat megadni az árhoz? Mert minden termékünk egyedi, kifejezetten számodra készül el. Nem szeretnénk megtéveszteni egy olyan árral, mely nem a Te konyhádra vonatkozik.

Az üvegre nyomtatott kép nem befolyásolja a termék árát, csak a méret és a kialakítás, így akkor is megtudhatod az árat, ha még nem is választottál képet.

Szélesség: az üveghátfal szélessége (több üveg esetén a szélességek összege)
Magasság: az üveghátfal magassága
Alakos: az elszívónál „felugrik” az üveg, azaz nem téglalap alakú
Kivágások: konnektorok és kapcsolók száma

Az ajánlatot legkésőbb a következő munkanapon küldjük.

Rengeteg választható kép, egyedi ötletek is megvalósíthatók.
3D látványtervezési szolgáltatás
Modern technológia, közvetlen UV nyomtatás