Nyomtatással dekorált üvegajtó

Az eddig megszokott savmart, vagy homok fújt üveggel szemben a nyomtatással dekorált üvegajtó gyakorlatilag bármilyen színes képpel dekorálható, legyen szó fotóról, rajzról, vagy mintáról. Többé nem jelent akadályt egy üvegajtót úgy dekorálni, hogy az kellőképpen kiegészítsen egy enteriőrt.

Az általunk gyártott üvegajtó több fajta kivitelben készül. Választható üvegtolóajtó, egyszárnyú, illetve kétszárnyú nyíló üvegajtó. Az üvegajtókra bármilyen dekorációt lehet választani, mintát, grafikát, vagy akár fotó realisztikus képet is. A nyomtatással dekorált üvegajtóinkat két edzett üveg összelaminálásával készítjük. A nyomat a két üveglap közé kerül, így ha az üvegajtó nem rendeltetésszerű használat közben betörik, az edzett üveg szilánkosodik (nem vág) és a nyomat összetartja a üvegszilánk-darabokat. Az üvegajtóra kerülő nyomtatott dekorációkat UV stabil tintával készítjük, így fakulás-mentesek, évekig tartják színüket. Mivel a nyomat a két 4mm vagy 5mm vastag edzett üveglap között van, így minden sérüléstől védve van, és az üvegajtó tisztítását sem akadályozza.

Tudtad, hogy ennyi üvegajtó kivitel között választhatsz?

Nyomtatott

Kreatív, részletgazdag, változatos

Víztiszta

Világos, légies, természetes

Savmart

Diszkrét, privát, félig áttetsző

Parsol

hangulatos, enyhe, atmoszférikus

Homokfújt

Letisztult, finom, klasszikus

Üvegajtó típusok dekoráció szempontjából

Transzparens üvegajtó

a transzparens üvegajtón egy réteg nyomtatás van és nincs fedő fehér. Ez az üvegajtó teljesen áttetsző, és a kép is transzparens rajta. Számos képnek kifejezetten jól el ez az üvegajtó kivitel.

egyoldalas üvegajtó

Az egyoldalas üvegajtóra kerül egy réteg nyomtatás és mögé egy réteg fedő fehér, így az üvegajtó egyik oldalán a választott dekoráció a másik oldalon pedig matt fehér szín látszódik.

Kétoldalas Üvegajtó

A kétoldalas üvegajtó kivitelen mindkét oldalon ugyanaz a kép látszódik. Mivel egy minimális fényt az üvegajtó így is átenged, ezért csak erre az üvegajtó kivitelre alkalmas képekkel működik.

A beltéri ajtókon kívül tudod hol a legnépszerűbbek az üvegajtók?

Toló üvegajtó rendszerek

Engedd be otthonodba az eleganciát és a funkcionalitást az  üveg tolóajtóink segítségével, melyek lenyűgöző megjelenést és térkihasználást kínálnak.

Mennyezeti szerelésű üveg tolóajtó

Légies atmoszféra, tágas érzet és egyedülálló stílus. Ezt nyújtja a mennyezeti szerelésű üveg tolóajtó.

Oldalfali szerelési üveg tolóajtó

Milyen beltéri ajtó illeszkedne jobban a belső térbe, mint egy minimalista megjelenésű üveg tolóajtó, melyről sugárzik az elegancia.

Mennyibe kerül az üvegajtó?

Az űrlap segítségével üvegajtóra kérhetsz ajánlatot.

Szélesség: az ajtónyílás szélessége

Magasság: az ajtónyílás magassága

Az ajánlatot néhány napon belül küldjük.