Üveg nyomtatás, üvegdekoráció

A technológia fejlődésével egyre széles körűbb belsőépítészeti és lakberendezési technikák és újdonságok kerülnek látókörünkbe. Az üveg nyomtatás, üvegdekoráció az egyik ilyen újdonság, mely elképesztően dizájnos és egyedi dekorációs lehetőség. Az üvegfelületek alkalmazása egyébként is exkluzív és látványos eleme a legtöbb berendezési stílusnak, azonban az üvegdekoráció még ezen is túllép.

Az üvegdekoráció, azaz az üvegfelületek nyomtatása eddig leginkább a fürdőszoba és a konyha exkluzív hátfalként került alkalmazásra, mely így teljesen új légkört teremtett az adott helyiségnek. Ma már bárhol elképzelhető üvegdekoráció, ha az megfelelően, és ízlésesen kap helyet az enteriőrben. Például a beltéri üvegajtók készülhetnek üveg nyomtatással, az üveg térelválasztások kaphatnak egy látványos dekorációt, de akár a konyhai munkapult, egy üvegasztal, a bútorok ajtaja vagy bármely szoba falára került üvegdekoráció.

Üveg térelválasztás

Az üvegdekoráció nyújtotta lehetőségek

A nyomtatott dizájn egyik legexkluzívabb és legtöbb lehetőséggel kecsegető formája az üvegdekoráció, mely a lakás bármely pontját kiválóan alkalmazható. Az üveg nyomtatás leggyakoribb belsőépítészeti felhasználása, a hátfal, mely a konyhában, konyhabútor alsó és felső eleme közé kerülő konyhahátfal, vagy a fürdőszobában a zuhanykabin hátsó falainak burkolataként hasznát zuhanykabin hátfal formájában kerül beépítésre. A nyomtatott üveg hátfal, a lakás bármely másik pontján is használható üvegfalpanelként, kiegészítve vagy teljes egészében meghatározva az adott helyiség faldekorációját.

Az üveg nyomtatás sok másik berendezési tárgy esetén is kiváló dekorációs lehetőség. A beltéri üvegajtók is készülhetnek üvegdekorációval. Az üvegajtó oldalunkon ismerkedhetsz meg azzal a számtalan információval, mely bemutatja a nyomtatással dekorált üvegajtók típusait, keretrendszereit, stb… A megfelelő zsanérrendszerek segítségével a bútorajtók is készülhetnek üvegből, így azok is alkalmasak az üveg nyomtatásra. A konyhabútor-ajtók, gardróbszekrény, de akár a nappali vagy a gyerekszoba bútor is elkészíthető nyomtatással dekorált üvegajtókkal.

Üvegnyomtatás
Üveghátfal márványmintával
Egyedi üvegajtó konyhabútorhoz
Balaton zuhanyhátfal
Hollywood üveghátfal konyhába

Kérj ajánlatot az egyedi üveghátfaladra!

Az űrlap segítségével konyhahátfalra kérhetsz ajánlatot.

Szélesség: az üveghátfal szélessége (L alak esetén a két szélesség összege)

Magasság: az üveghátfal magassága (L alak esetén is csak egyszer kell számítani a magasságot)

Alakos: az elszívónál „felugrik” az üveg, azaz nem téglalap alakú

Kivágások: konnektorok és kapcsolók száma

Az ajánlatot legkésőbb a következő munkanapon küldjük