Nyomtatott üveghátfal fürdőszobába

A dekoráció a fürdőszobában nem „csak” dekoráció. Edzett, egyedileg dekorált üvegből készítünk zuhanykabinba, illetve kád fölé hátfalat, mely biztonságos, és könnyen tisztán tartható. Az egyedi képeknek köszönhetően akár a tengerparton, akár egy vízesés alatt érezhetjük magunkat zuhanyzás, vagy fürdés közben.

Zuhanykabin hátfal

A zuhanykabin hátfal edzett üvegből készül, melyet egy választott nyomtatott dekorációval látunk el, mielőtt felhelyezésre kerülne a zuhanykabinba. A zuhanykabin hátfalra bármilyen dekoráció választható, akár egy víz alatti kép, akár egy vízesést ábrázoló tájkép, a lényeg, hogy minden zuhanyzás egy kaland legyen. A nyomtatással dekorált zuhanykabin hátfalak, mindamellett, hogy sokkal könnyebben tisztántarthatóak, mit a kerámia csempék, nem kerülnek sokkal többe, mint bármelyik exkluzív csempe, melyet a zuhanyzó mögé választana. Nem csak a zuhanykabin hátfala, de az üvegből készült elválasztófal dekorációja is kifejezetten feldobja a zuhanykabin hangulatát.

üvegfalpanel a fürdőszobába

A fürdőszobába rengeteg olyan felület van, ahol kifejezetten jól mutat az üvegburkolat. Nagyobb üres falfelületekre vagy akár a kád fölé felhelyezhetünk üvegfalpanelt, melyen egy kellemes, megnyugtató fotó van. Az fürdőszobai üvegfalpanel segítségével egy tengerparti naplemente költözhet fürdőszobánkba. Egy fürdőszobába több helyen is alkalmazhatunk térelválasztást, melyet készíthetünk nyomtatással dekorált üvegből.

Kérj ajánlatot!

Az űrlap segítségével fürdőszobai üveghátfalra kérhetsz ajánlatot. Ha tudni szeretnéd, hogy mennyibe kerül egy zuhanyhátfal vagy kádhátfal, akkor csak add meg a szükséges adatokat.

Szélesség: az üveghátfal szélessége (L alak esetén a két szélesség összege)

Magasság: az üveghátfal magassága (L alak esetén is csak egyszer kell számítani a magasságot)

Kivágások: furatok a szerelvényeknek (hideg-, meleg víz, esőztető, stb)

Az ajánlatot legkésőbb a következő munkanapon küldjük