Egyedi gyártású konyhabútor
…mert annyira imádunk főzni, hogy mindig ott lennénk

Miért jó egy egyedi tervezésű konyhabútor? Azért, mert nincs két egyforma konyha és két egyforma főzési stílus. Míg egy előre legyártott konyhabútor vásárlásakor jó eséllyel kompromisszumot kell kötnöd, addig az egyedileg tervezett konyhabútor méretében, elrendezésében, valamint egyéni használatodnak, stílusodnak megfelelően a lehető legjobban passzol az adott helyre. Természetesen legfontosabb a praktikum, hiszen konyhabútorod napi használatban van. Ezért olyan hasznos tárolási megoldásokat – fiókokat, polcokat, akasztókat tervezünk számodra, amik segítenek rendet tartani és minden eszközt könnyen elérni főzés közben. Ötletes fényforrás megoldásainkkal a munkaterület jól megvilágított lesz, így élmény lesz a főzés. És persze nem kell lemondanod a stílusról és a designról sem a praktikum javára. Ezek az elemek mind megoldhatóak legyen az elképzelésed minimalista, klasszikus vagy éppen rusztikus stílusú konyhabútor. Színek és anyagok tekintetében is csak a képzeleted szab határt, és ha szeretnéd látni mielőtt elkészül, egy élethű 3D látványtervben mutatjuk meg neked. Így a legyártott konyhabútor pont olyan lesz, ahogy szeretnéd és öröm lesz birtokba venni, mert tudjuk, hogy te is imádsz főzni! 😊

Mire számíthatsz ha tőlünk rendeled álmaid konyhabútorát?

Professzionális látványterv

A valósághű konyhabútor látványterv segítségével még a megrendelés előtt megtekintheted és képet alkothatsz a kész konyhabútorról.

Online ügyintézés

Nem kell bemutatótermeket vagy gyártóüzemeket látogatnod, ha nem szeretnél. Mindent online intézünk, de a szükséges anyagmintákat házhoz visszük..

Rövid vállalási határidő

A végleges kiválasztott alapanyagok tükrében a gyártási határidő 4-10 hét.

Konyhabútor

Minőségi alapanyagok

Csak kipróbált, magas minőséget képviselő gyártók anyagival dolgozunk. Silány minőséget a Te érdekedben még kérésre sem használunk.

Méretpontossági biztosíték

A bútor kialakításától függően vállaljuk, hogy az egymáshoz képesti vízszintes és függőleges távolságok 2-4 mm-es hibahatáron belül lesznek.

Teljes körű garancia

Hogy az egyedi bútorod ténylegesen értékbefektetéssé váljon 5 év garanciát vállalunk minden általunk készített bútorra.

Hogyan kezdjük el a közös munkát?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Jelezd nekünk, hogy érdekel az általunk gyártott konyhabútor

Első konzultáció – kötelezettségmentes

Felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszélünk online, telefonos vagy személyes konzultációt, hogy átbeszélhessük az igényeket.

Előzetes látványterv

Készítünk egy előzetes, díjmentes látványtervet, hogy nehogy elbeszéljünk egymás mellett 🙂
Ez csupán az előzetes ajánlathoz szükséges, a kidolgozott végleges látványtervet majd a megrendelés mellé készítjük.

Előzetes ajánlat

Készítünk egy előzetes ajánlatot, hogy megismerkedj az árfekvésünkkel, és hogy meg tudjunk alkudni a munkára.

Keresd fel blogunkat

Olvasd el egyik kedvenc konyhabútoros bejegyzésünket az „Egy mesébe illő konyha….” címmel

Mesebeli piros konyha

A konyhabútor kialakítása ugyan az ügyfél egyedi igényére lett szabva, azonban valljuk meg láttunk már ehhez hasonló kialakítású konyhabútort. Viszont színeiben és dekorációjában annyira egyedire sikerült, hogy ilyen biztosan nincs még egy.

Letisztult és elegáns

Ez a konyha-étkező egy családi házba lett tervezve, majd beépítve. Annak ellenére, hogy elképesztően nagy a konyha, az arányai és a praktikussága nagyon el lett találva.

Markáns és praktikus

Ez egy tipikus panel konyhabútor. Vagy mégsem? Az elrendezésben nagy csodát nem tudtunk tenni, azonban az összhatás egyáltalán nem egy tipikus panel konyhabútor képét festi.

Vidám és energikus

Tipikus nyaralóba készült konyhabútor. Bátor színek, releváns dekorációk, pici és praktikus.

Magyar konyha

Hagyományos és meghitt hangulat. Ízléses dekoráció népi motívumokkal. A klasszikus konyha kedvelőinek, talán nincs is szebb egy ilyen konyhabútornál.

Kérj visszahívást konyhabútorral kapcsolatban!