A tér varázsa: Térelválasztó megoldások személyre szabva.

Üveg térelválasztás

Az üveg térelválasztás egy lenyűgöző módja annak, hogy egyediséget és stílust vigyél otthonodba. Az üveg fokozza a természetes fényáteresztést, megteremtve a tágas és légies atmoszférát, amire mindig is vágytál. Legyen szó üvegfalakról, üvegajtókról, az üveg térelválasztás képes átalakítani a tér érzetét, nyitottságot és eleganciát kölcsönözve neki.

A Légies üveg térelválasztás… íme az üveg pengefal

Az üveg pengefalak elegánsan simulnak a környezetbe, és olyan hatást keltenek, mintha a térben szinte lebegnének. Az áttetsző üveg térelválasztás és a vékony profilok tökéletes egyensúlyt teremtenek a funkcionalitás és a dizájn között.

Funkcionális és látványos – Üveg térelválasztó rácsúszó üvegtolóajtóval

A üvegfalra rácsúszó toló üvegajtó egy innovatív és helytakarékos megoldás a térelválasztásra. Ez a rendszer lehetővé teszi az üvegajtók egyszerű és sima elmozdulását, amelyek párhuzamosan futnak a sínen. A toló üvegajtók egyediségét az átlátszó üveglapok és a minimális profilrendszer jellemzi, amelyek lehetővé teszik a maximális fényáteresztést és a nyitott, légies légkört.

Nézd meg melyek a legjellemzőbb üveg térelválasztások

Térelválasztás üvegből

Üveg pengefal

Látványos és funkcionális. Jellemzően étkezőbe és fürdőszobákba használjuk ezt a filigrán térelválasztási típust.

Térelválasztás üvegből

Üvegfal és rácsúszó tolóajtó

Komplett helyiségek elválasztására alkalmas, mivel teljesen zárttá tehető. Ez a fajta térelválasztása egész egyszerűen lenyűgöző és monumentális

Térelválasztás üvegből

Üvegfal

A legkedveltebb térelválasztás a konyha – nappali vagy a nappaliban kialakított hálószoba vagy egyéb helyiség leválasztására.

Térelválasztás üvegből

Üvegfal nyíló üvegajtóval

Ez a térelválasztás az irodák slágere, de egyre inkább költözik be otthonunkba ez a módszer. Savmart vagy nyomtatással dekorált változata fürdőszobák vagy hálófülkék leválasztására kiváló.

Töltsd le a térelválasztásokat bemutató katalógusunkat

Kérj ajánlatot!

Az űrlap segítségével térelválasztásra kérhetsz ajánlatot.


Az ajánlatot legkésőbb a következő munkanapon küldjük.