Ismerj meg minket!

Büszkék vagyunk a munkánkra, ezért szívesen is beszélünk róla. Ezen az oldalon összegyűjtöttünk néhány médiamegjelenést az utóbbi évekből. Úgy gondoljuk, hogy ezek segítségével sokkal jobban megismerhetsz minket, mintha néhány száraz adatot tennénk közzé magunkról és a cégünkről.

Trendközelben – viasat

Néhány évvel ezelőtt egyik konyhai üveghátfalunkról készített műsort a Trendközelben című Viasaton futó magazinműsor. Az adásban egy mediterrán stílusú üveghátfalat mutatunk be.

(2017)

Innovátor – tv2

Ebben a műsorban a technológiánkról és a munkamódszereinkről beszélünk, illetve bemutatunk néhány olyan terméket is, melyekről kevesebbet beszélünk.

(2023)

First Class magazin
First Class magazin

Üvegdekorációval a modern otthonok eleganciájáért

Sokéves tapasztalattal a BombexHome háta mögött szakemberei bátran kijelentik, hogy őszintén hisznek termékeik dekorációs sokszínűségében, tartósságában és praktikusságában. Ezért most szeretnék eloszlatni a tévhiteket, és bemutatni, hogy miért érdemes nyomtatott üveget használni a lakásban.

Otthon magazin

Üveg, ami színt visz az életébe

A modern technológia segítségével ma már több lakberendezési területen is teljesen egyedi, az ügyfél igényeire szabott termék és szolgáltatás érhető el. A BombexHome ezeknek a technológiai újdonságoknak köszönhetően vette fel közel egy évtizede a termékpalettájára a nyomtatott üveghátfalakat és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

Otthon magazin

goldenharmony.hu

Ahol a modern elegancia és a keleti varázslat találkozik

hirado.hu

Okos ötletek konyhai ráncfelvarráshoz

mmonline.hu

Egyre többet költünk
karácsonyi ajándékra