„Színvonalában méltó megoldás”

Nézd meg Gergely miért döntött a nyomtatással dekorált üveg konyha hátfal mellett.

Ismerd meg Gergely üveghátfalának történetét

Mitől lesz teljes a konyha?

A konyhabútor csodás lett.

De milyen hátfal készüljön egy ilyen exkluzív konyhabútorhoz? Gergely olyan megoldást keresett, ami színvonalában méltó a konyhájához, és nem okoz csalódást az összkép. Nézd meg az általa készített videót, amiben elmondja a hátfal történetét.

Magasfényű modern fehér konyhabútor

Nézd meg, hogy Gergely miért minket választott

Színvonalában méltó megoldás kellett

Gergely számára a konyha nem csak a főzés helyszíne, hanem otthonának egy olyan középpontja ami magas esztétikai értéket képvisel. Már az elejétől kezdve egyértelmű volt, hogy számára minden elemnek tökéletes harmóniában kell kerülnie egymással. Nem fordulhat elő, hogy a magas minőségű konyhabútor egy kevésbé minőségi, vagy tetszetős hátfal burkolatot kapjon.

Mi látványtervekkel, tanácsokkal, és üveg mintákkal segítettük hozzá a tökéletes végeredményhez.


A PRÉMIUM kiszolgálás elengedhetetlen

Természetesen Prémium csomagunk lehetőségeit kihasználva született meg a „nagy mű”. Nem volt kérdés, hogy alapos odafigyelés és kölcsönös bizalom kellett, hogy zökkenőmentesen tudjuk lefolytatni a projektet.

Prémium csomagunkban mi prémium látványterv szolgáltatást, üvegminta készítést, online konzultációt és kibővített garanciát nyújtottunk Gergelynek a Komplex csomagunkon felül.


A megfelelő dekoráció megtalálása

Ahogy a legtöbb ügyfelünkben, úgy Gergelyben is megvolt az a félelem, hogy mi van ha nem talál megfelelő dekorációt a nyomtatott üveg konyha hátfalra? Azonban a szolgáltatás csomagunkat látva bátran belevágott a közös munkába, és nem csalódott. Neki is megvalósítottuk álomkonyháját.

Mi a megfelelő dekoráció biztosítása érdekében látványtervezés szolgáltatást nyújtunk, szakértőink által leválogatott dizájnokat kínálunk, online konzultációval segítünk, és hogy minden félelmet eloszlassunk, visszaküldési garanciát vállalunk.

Megtaláljuk a hozzád illő üveghátfalat

Mindenki másból merít erőt, más motivál. Hisszük, hogy egy kép felér ezer szóval.

Szakértelem

Több, mint 10 éve készítünk nyomtatott üveghátfalakat, és több, mint 2000 ügyfelet szolgáltunk már ki. Ez eltörpül ahhoz képest, hogy miért is foglalkozunk ezzel: szakértelmünk és termékeink segítségével szeretnénk mindennapi boldogságot, motivációt, inspirációt nyújtani ügyfeleinknek.

Átlátható árképzés

Legyen szó előzetes árról, vagy a munka elvállalását megelőző végleges ajánlatról, mindig ugyanazzal az egységárral számolunk. Nincsenek rejtett költségek. Csomagajánlatainkban egyértelműen feltüntetjük szolgáltatásainkat. Csak azért fizetsz, amit előre megbeszélünk: utólag nem derülhet ki semmi felár.

3d Látványtervek

Minden ember egyedi és mindenkiben megvan az igény, hogy megvalósítsa önmagát. A mi célunk az, hogy kifejezhesd önmagad a lakberendezésen keresztül, akár egy konyhai üveghátfallal is. Ehhez nem elég egy katalógus vagy egy-két látványterv, ezért igazi 3D látványtervezési szolgáltatást nyújtunk, rengeteg lehetőséggel.

Visszaküldési garancia

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel a projekt során, és mindent megbeszélünk. Hisszük, hogy elég egyszer jól végig vinni a projektet. Biztosak vagyunk benne, hogy az előzetes tervezés az alapja az elégedettségnek a projekt végén. Ezért bátran kínáljuk fel a Visszaküldési Garanciát, hogy eloszlassunk minden kételyt.

Nem csak Gergelynek váltottuk valóra az álmát

Nézd meg, mások hogyan vélekednek rólunk:

A Maldív-szigetek szerelmeseinek készítettünk egy olyan üveghátfalat, ami behozza kedvenc helyüket a mindennapjaikba.

Egy fiatal párnak készítettünk egy „olaszos” üveghátfalat, ami feldobja a szürke hétköznapokat.

Kingának egy vidám, élénk üveghátfalat készítettünk az épített konyhabútorához.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő alatt készül el az üveghátfal?

15-20 munkanap, azaz 3-4 hét. Ha minden feltétel adott, tehát a megrendelés véglegesítésre került, a végleges dekorációt kiválasztottad, akkor a gyártási idő körülbelül 3-4 hét. A gyártási idővel kapcsolatban részletesen az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Hogyan kérhetek helyszíni felmérést?

A weboldalunkon szereplő űrlap segítségével, telefonon, írásban, vagy az általunk küldött előzetes ajánlat alapján e-mailben.

Mit tartalmaz az ár?

A legnépszerűbb csomagunk (Komplex) a termék árán felül rengeteg szolgáltatást is tartalmaz: UltraClear üvegalapanyag, Felmérés méretgaranciával, 3D látványtervezés, Nyomtatási korrektúra, hogy a kép minden részletét ellenőrizhesd, Kiszállítás, Beépítés. További extra szolgáltatásokért (Prémium látványtervezés, ingyenes mintaüveg, Online konzultáció, Garancia+ szolgáltatás) választhatod Prémium csomagunkat, de arra is van lehetőség, ha Te csak a terméket kéred, szolgáltatások nélkül.

Halottam, hogy a konnektorok mentén keletkezhet repedés, ez igaz?

Nem, mivel mi kizárólag edzett üveggel dolgozunk. A síküveg elrepedhet, különösen ha a konnektornál megfeszítik, de az edzett üveg nem tud megrepedni. Az edzési folyamat során az üvegalapanyagot felmelegítik, majd irányítottan kihűtik, így az üveg fizikai jellemzői megváltoznak: a hajlító- és a törőszilárdsági, valamint a hőállósági jellemzői is javulnak.

Hő okozhat problémát?

Az edzett üveg hőálló. Nem csupán a konyhában keletkező hőhatásokat viseli el, de a hirtelen kifröccsenő 2-300 fokos olaj, vagy a tartósan az üveggel érintkező forró gőz sem tesz kárt az üvegben. Elektromos főzőlap és gázfőzőlap mögé is felhelyezhető, mindössze a 2-3 cm-es távolságot kell betartani.

Csempére is felragasztható?

Igen. A gyártási eljárásnak köszönhetően a csempe garantáltan nem fog átlátszani, még világos kép választása esetén sem.

Milyen eljárással készül a nyomtatás?

Az üveghátfalakat egy speciális, saját fejlesztésű előkezelést követően közvetlen UV nyomtatással dekoráljuk. Ez egy sokkal tartósabb megoldás, mintha fóliáznánk, matricáznánk az üveget.

Az első lépés


Nézd meg csomagajánlatainkat

Minden csomagunk tartalmazza a 6mm edzett üvegből készülő konyha hátfalat
Standard csomag
  • Grafikai alapszolgáltatás
  • Nyomtatási korrektúra
Komplex csomag
  • Grafikai alapszolgáltatás
  • Nyomtatási korrektúra
  • Ultra Clear üveg
  • Kiszállítás
  • Beépítés
  • Felmérés
  • Látványterv alapszolgáltatás
Prémium csomag
  • Grafikai alapszolgáltatás
  • Nyomtatási korrektúra
  • Ultra Clear üveg
  • Kiszállítás
  • Beépítés
  • Felmérés
  • Látványterv Prémium
  • Üvegminta
  • Online konzultáció
  • Garancia+ csomag