A legutóbbi bejegyzésünkben már nézegettük, hogy milyen problémákkal szembesülünk egy új konyha tervezésekor, vagy egy konyha felújításakor. Tudtátok, hogy van komoly segítség?

Természetesen, ha pontosan tudod mik az előnyei és hátrányai az asztalos által készített konyhabútornak, a konyhastúdióból vagy a bútorboltból rendelt bútornak, vagy ha profi tervező vagy, aki minden banális hibát és drága buktatót elkerül és még a világ legjobb kivitelezőjét is azonnal meg tudod találni, akkor teljesen felesleges tovább olvasnod.

Azonban ha nem ismered a legalapvetőbb húsz kérdést, amit a tervezés előtt át kell gondolni, vagy éppen vannak témák, melyekben bizonytalan vagy, akkor van egy jó tippünk számodra. Van egy szuper barátunk, aki a közeljövőben tart majd egy előadást, és az alábbi témákról fog beszélni:

  • Egy új konyhabútor ára
  • Árajánlatok összehasonlítása
  • Hogyan válassz kivitelezőt?
  • A konyhatervezés alapszabályai
  • Lépésről lépésre útmutató

Az előadás végén le tudsz tölteni pár azonnal használható segédletet is (pl. minta árajánlat, vagy árajánlat csekklista, amivel könnyedén össze tudsz hasonlítani több ajánlatot is)

Mi nem nagyon szoktunk reklámot csinálni más cégeknek, de Balázs nagyon jó a szakmájában. Akkor jöhet a fekete leves? Az előadás részvételi díja: INGYENES. A helyszín: ONLINE, az otthonod kényelméből nézheted. Akkor hol a rossz hír? MAXIMUM 200 résztvevő lehet jelen, úgyhogy igyekezz a regisztrációval!

JELENTKEZÉS ITT

Az előadás időpontja: 2024. október 17. csütörtök 17:30