Többször meséltünk már róla, hogy konyhai és fürdőszobai üveg hátfalak mellett egyre több megrendelést kapunk bútorokra is. Múlt hónapban láthattátok üveg ajtóval kombinált előszobaszekrényünket, most pedig büszkén mutatjuk meg azokat a képeket, ahol egy teljes lakás berendezését bízták ránk. És az egész a konyhából indult ki…. 🙂 

Megrendelőinknek először ezt az elegáns, fekete-fehér konyhai hátfalat készítettük el, akkor került szóba a további bútorok tervezése és kivitelezése is. Az előzetes tervek nagyon tetszettek, így aztán az egész lakás berendezését ránk bízták.

A gyerekszoba egy platina fehér, grafit szürkével kombinált teljes falas  gardróbszekrényt kapott, ahol a nyomtatott üveget az ajtóra ragasztottuk így sokkal stabilabb használatkor. Az ajtók nyomásra nyílnak, így nem kellett fogantyúkat felszerelni, hogy zavarják a képet és a modern, fiatalos összhatást.

A nappali és hálószoba bútorok tervezésekor a grafitszürke mellé a  nagyon természetes és rusztikus hatású sötét Hunton Tölgy mintázatú bútorlapot választottuk. Ehhez nagyon jól illet a szintén grafit szürke, kő hatású fogantyú, ami mind a két színhez jól kapcsolódott. 

Azért esett rájuk a választás , hogy az előre kiválasztott hálószobai üveghátfal kép színeivel és képi világával összhangban legyen. A család egyik kedvenc helye a Skót-felföld, ezért ezt, az utazásaik során megkedvelt színvilágot szerették volna a lakásukban létrehozni.  

És itt látjátok a végeredményt. Az üveghátfallal kombinált hálószobai gardrób szekrény mellé hasonló stílusú könyves és TV polc készült a nappaliba, valamint egy, a konyhát a nappalitól elválasztó könyvespolccal kombinált pult is.  Hogy tetszik az eredmény? Várjuk a visszajelzéseket! 🙂

Tudtátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem akár bútort, bútortervezést, vagy látványtervezést is?                                     

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu