BEX KUPONGYŰJTEMÉNY

Kupon 1: 10.000 Ft kedvezmény konyha hátfal árából

Ha a konyha hátfal megrendelésed összértéke eléri a 200.000 Ft-ot, akkor a végösszegből 10.000 Ft kedvezményt adunk.

Kupon 2: Ajándék fogantyú konyha bútorhoz

Ha konyhabútort rendelsz tőlünk, akkor a véglegesen felszerelt ajtók számának megfelelő darabszámú fogantyút ajándékba adjuk.

Kupon 3: Ajándék impregnálás vagy ajándék zuhanykabin lehúzó

300.000 Ft feletti zuhanykabin vagy zuhanykabin hátfal megrendelés esetén ajándék impregnálást vagy ajándék lehúzót kérhetsz tőlünk.

Kupon 4: Ajándék látványterv egyedi bútortervezéshez

Ezzel a kuponnal nem csupán ajándék látványtervet kapsz az első konzultáció után, de a konzultációt is 40% kedvezménnyel veheted igénybe 50.000 Ft helyett 30.000 Ft-ért.

Kupon 5: 20% kedvezmény konyha hátfal árából

Ha mi készítjük a konyhabútorod, és konyha hátfalat is szeretnél hozzá, akkor a kuponért 20% kedvezményt biztosítunk neked a hátfal árából.

Kupon 6: Ajándék szerkesztés montázs hátfal mellé

Fotómontázst szeretnél az üveghátfaladra? Ezzel a kuponnal a szerkesztési díjat elengedjük!

Kupon 7: +1 év garancia konyha hátfal megrendeléshez

400.000 Ft feletti megrendelés esetén a +1 év garanciabővítést ajándékba adjuk.

Fontos tudnivalók a kuponokkal kapcsolatban:

A jelenleg érvényes kuponok ezen az oldalon találhatóak. Ha olyat szeretnél felhasználni, ami nincs a fenti listában, akkor annak az érvényessége már lejárt.
Egy megrendeléshez egy kupon használható fel. A kupon felhasználását előzetesen kell jelezned, és a rendelés véglegesítésének (előleg megfizetése) meg kell történnie a kupon érvényességi ideje alatt.
A kuponokon feltüntetett összegek bruttó összegek.
A kupon készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem vonható össze.
A kuponokon szereplő százalékosan megállapított kedvezmények alapja a megrendelés véglegesítésekor érvényes díjszabás.

Egyedi szabályok:

Kupon 1: A 10.000 Ft kedvezményt a termék átadása/beépítése után, a második részletből vonjuk le.

Kupon 2: A fogantyúk maximális darabára bruttó 5.000 Ft.

Kupon 3: Az impregnálás egyszeri alkalommal, a beépítést követően történik. Az impregnálószer későbbi használatra megvásárolható. A lehúzó magyarországi kereskedelmi forgalomban kapható zuhanykabin lehúzó, a termék nem megfelelő használatáért a Bex Home Kft-t nem terheli felelősség.

Kupon 4: A kedvezményes áron (50.000 Ft helyett 30.000 Ft-ért) megvásárolt első konzultációt követően az első látványtervet díjmentesen készítjük el. A módosítások és további konzultációk díjai megállapodás alapján kerülnek meghatározásra.

Kupon 5: A cégünktől történő konyhabútor megrendelésed lezárását követően készítünk egy egyedi kupont számodra, amivel ugyanezen helyszínen, ugyanezen konyhabútorhoz 20% kedvezménnyel rendelhetsz konyha hátfalat.

Kupon 6: A kedvezmény a szerekesztési díj elengedését tartalmazza. Nem tartalmazza viszont az ászf-ben leírt limitek feletti képvásárlások díját.

Kupon 7: 400.000 Ft feletti konyha hátfal megrendeléshez a megrendeléskor érvényes, törvényben előírt minimum jótállási időhöz képest +1 év jótállást vállalunk a termékre.