Előfordul, hogy nincs jó kép a hátfalra. Bár több millió kép szerepel a kínálatban, olykor mégis valamilyen apróság hiányzik róla. Nálunk, a BombexHome-nál azonban kiváló grafikusok dolgoznak, így sokszor a lehetetlent is meg tudják oldani.

Olykor különböző elemekből készül el egy kép, így volt ez az alábbi kávés hátfalaknál is:

Kávés montázs hátfal
Kávés montázs hátfal

Ilyenkor általában nincs konkrét elképzelés, támpontok alapján próbáljuk megközelíteni a kérdést: legyen rajta kávé, tea, talán valamilyen szöveg, lehetne benne zöld, sárga szín, stb. Készítünk egy első változatot, majd oda-vissza emailezés során finomítjuk a képet, amíg nincs meg a végleges grafika.

Előfordul az is, hogy van egy jó alapkép, amiről hiányzik valami. Valami, ami teljessé teszi. Így volt ez az alábbi Hawaii témájú hátfal esetén is:

Hawaii hátfal

A tengerpart adott volt, már csak ki kellett egészíteni: a képen legyen még „aloha” felirat, tiki szobrok, szörfdeszkák és zászló is.

A következő képen a sivatag és a kék égbolt adott volt, azonban az ügyfelünk azt kérte, hogy legyen még a képen valamilyen tábla, ami a 66-os úthoz köthető, illetve legyen még hőlégballonok is. Első változatnak az alábbi kép készült:

Látványterv

Ez még csak az első lépés, hamarosan megmutatom, hogy milyen lesz a végleges.

Neked van ötleted, hogy mit látnál egy képen?