Régóta közkedvelt választás a fekete-fehér színpár. Egyszerű, letisztult és könnyen kombinálható más színekkel is. A monokróm színvilághoz nagyon jól passzolnak a különböző fekete-fehér fotók, de emellett bármilyen geometrikus mintával, egyszerű vagy kidolgozottabb grafikával is nagyon mutatós eredmények születnek. Következő válogatásunkban fekete-fehér színvilágú grafikákat mutatunk nektek konyhahátfalon.

Néhány vonal és kész! Hihetetlenül egyszerű és mégis nagyon mutatós ez a geometrikus minta. Akár te is kitalálhatod a motívumot, engedd szabadjára a fantáziádat!

A virágok mindig bejönnek. Lehetnek légies pitypangok, de bármilyen más kedves, vidám, akár népies motívum is. A virágok színek nélkül is derűt sugároznak.

Nagyon bájos és bohém az itt látható párizsi életképeket ábrázoló grafika. Legalább úgy tükrözi a város mesés hangulatát, ahogy egy valósághű fotó.

Itt pedig egy teljesen egyedi megoldás. Minden kép különböző, mégis egységes egész. Minden falra pont az került, amit a megrendelő odaálmodott.

És a végére egy csodaszép, körbefutó grafikus háttérkép ami egy nagyobb falpanellel végződik. A szépen és részletesen kidolgozott keleti témájú grafika remekül illeszkedik a minimalista konyhabútorhoz. Az eredmény elegánsan letisztult és magával ragadó.

Reméljük, tetszett az összeállítás!

Azt ugye már tudjátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem bútortervezést vagy látványtervezést is! A tervezés után pedig szívesen elkészítjük álmaitok előszoba vagy konyhabútorát, de a teljes nappali berendezését is. Keressetek minket bizalommal! Elérhetőségeink egyenlőre ezek, de reméljük hamarosan bemutathatjuk Nektek vadiúj honlapjainkat, ahol külön foglalkozunk a bútorokkal és a dekorkabinokkal. Mindenképpen szólunk!

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu