Talán „hazabeszélésnek” tűnik, de ténylegesen az egyik legjobb konyhai burkolatnak tartjuk az üveget. Az edzett üveg konyha hátfal nem reped, hőálló, ráadásul a 3D látványterveink segítségével nem is kell előre eldöntened, hogy milyen képet válassz. Könnyű tisztán tartani, elegáns, egyedi.

Vannak témák, melyek az átlagosnál gyakrabban fordulnak elő. Az absztrakt hullám a legjobb példa erre a témára: rengeteg választható szín, textúra és forma, és a legtöbb ilyen kép megvalósítható kicsi és nagy felületen is.

Konyha hátfal
Barna-bézs absztrakt hullám konyha hátfal
Konyhahátfal
Konyha hátfal fekete-arany absztrakt hullám mintával

Bármilyen stílusú konyhában alkalmazhatóak ezek a minták, így bátran szabadjára engedheted a fantáziád: legalábbis a látványterveken. Talán előre elvetnél egy merészebb színkombinációt, de a látványterv hatására mégis beleszeretsz. Vagy épp fordítva: ragaszkodsz egy konkrét színárnyalathoz, de a tervek láttán meggondolod magad.

Konyhahátfal
Konyha hátfal kék-fehér mintával
Piros-fehér absztrakt hullám konyha hátfal üvegből
Piros-fehér absztrakt hullám konyha hátfal üvegből

Egy absztrakt hullám mintás hátfal egyedivé és exkluzívvá teszi a konyhádat: nem csak dinamikát és mozgást visz a térbe, de művészi megjelenést is biztosít. Az UV nyomtatásnak köszönhetően a képek hosszú élettartamúak, és nem fakulnak ki az idő múlásával.

Nézd meg referenciaképeinket itt: konyhahatfal.hu