Ingyenes e-mail sorozataink

E-mailben olvasható sorozataink azért készültek, hogy a számodra legfontosabb témákban gyors és szakszerű tájékoztatást kaphass. A sorozatok végén sem maradsz további információk nélkül, leiratkozásodig Hírlevelünkben is tájékoztatunk a legújabb inspirációs ötleteinkről, termékeinkről. Akkor is találsz itt olvasnivalót, ha már célegyenesben van a hátfal projekted, és akkor is, ha csak a jövőben tervezed.

Tervezési tanácsadó

Kétezer hátfal beépítése után elmondhatjuk, hogy rengeteg tapasztalatot szereztünk. Korábbi ügyfeleinket rendszeresen megkeressük, hogy időről időre elmondhassák tapasztalataikat, véleményüket a szolgáltatásainkról és termékeinkről. A leggyakrabban azt a visszajelzést kapjuk, hogy ugyan a hátfal tökéletes, de a konyhát már máshogy terveznék meg. Ezeket a visszajelzéseket gyűjtöttük össze ebben az e-mail sorozatban.

Csak az ára érdekel

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy mennyibe kerül egy üveghátfal? Erre a kérdésre nagyon nehéz információk nélkül válaszolni, hiszen ahány konyha, annyi különböző méretre van szükség, arról nem is beszélve, hogy számtalan egyedi tényező befolyásolhatja az árat. E-mail sorozatunkban megnézzük a leggyakoribb kialakításokat, és árakkal szemléltetjük, hogy mi mennyibe kerül.

Az Absztrakt hullámtól a Zen hátfalakig

Egyszer a jövőben szeretnél üveghátfalat? Ezt az e-mail sorozatot Neked találtuk ki! Bemutatjuk a 18 legkedveltebb témakört, mindegyikből mutatunk inspirációkat és ötleteket, az utolsó két részben pedig bemutatunk néhány teljesen egyedi hátfalat, hogy mire eljön a Te hátfalad ideje, már könnyebben menjen a válogatás.