‘Így dolgozunk mi’ sorozatunkban bemutattuk nektek, hogyan kerül be egy üveghátfal a már kész konyhátokba, fürdőszobátokba az ötlettől a tervezésen át egészen a megvalósulásig. Három lépés után most terítékre kerül a negyedik, vagy is inkább a +1, ami egy nem annyira régi, bár szerencsére egyre népszerűbb üzletágunk, a bútor tervezés és kivitelezés. A bútor tervek elkészítése Gábor feladata…dolga, hobbija, kedvenc időtöltése 😎 és a kivitelezés és beszerelés nagy részét is ő végzi.

Joggal kérdezhetitek, hogy miért is fogtunk bele. Van már épp elég bútort készítő cég, mi pedig tapasztalat nélkül nekivágunk egy ilyen komplikált területnek. Higgyétek el, bőven van tapasztalat. Az elmúlt években több, mint kétezer hátfalat szereltünk be, több mint kétezer konyhában jártunk, ahol láttunk hibátlan, tökéletesen irigylésre méltó megoldásokat és ezeknek a teljes ellentétét is. Az ötlet az volt, hogy egész egyszerűen mi elkerüljük az összes általunk tapasztalt hibát – sőt mi több: feltett célunk, hogy nektek sem engedjük elkövetni.

De ne rontsunk ajtóstól a konyhába, hiszen minden lakásba az előszobán keresztül vezet az út… és igen, jól számoltok, több, mint kétezer előszobát is láttunk már. 🙂 Az előszoba egy kicsit mostoha gyermek a házban, valahogy a lakás többi részére mindig több figyelmet szentelünk. Pedig gondoljátok csak el, minden egyes alkalommal, amikor hazaérünk, az első kép, ami fogad, az az előszoba. Miért ne lehetne otthonos, kellemes és dekoratív és nem csak funkcionális lakásunk fogadó helysége?

Az itt látható konyhát már egyszer megmutattuk Nektek. Jó, egy kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban, az egyik személyes kedvencem, főleg az a vicces, amikor összekeverem a valós fotót a látványtervvel, mert annyira hasonlóak. Most azért került fel, mert a fent bemutatott előszoba ugyanebbe a lakásba készült, a Natur Nebrasca tölgy lapok itt feketével, az előszobában pedig fehérrel kombináltak és mégis remekül passzolnak egymáshoz.
Az itt látható csodaszép hófehér, magasfényű konyha legfontosabb sajátossága, hogy Gábor nem felejtette el beletervezni a hűtőszekrényt – jelen esetben egyiket se. Remélhetőleg ettől a szokásától a sok gyakorlás után megszabadul és nem kell újra tervezni, esetleg kísérletet tenni a hűtőszekrény a lakás más pontján való elhelyezésére. 😀
A tervek persze nincsenek kőbe vésve. Elkészülhet bézs színben és a végén hófehér lesz. Természetesen a Tiétek az utolsó szó. Mi csak azoktól a hibáktól szeretnénk megóvni Titeket, amit tapasztalatunk szerint később megbánhattok. Nem kifogásokat hanem megoldásokat szeretnénk nyújtani ehhez felhasználva a legjobb anyagokat, a legmodernebb vasalatokat, világítás technikát és mindent, amit találunk. Nem csak látványban, használhatóságban is a legjobbat akarjuk létrehozni.
És igen, fürdőszobákban is járunk néha, na jó, nem kétezerben, de azért zuhany hátfalból vagy egyéb dekorációból is felkerült már jónéhány. Így aztán oda is készül teljes berendezés szekrényekkel, mosdó blokkal, tükörrel és persze egy szép üveghátfallal. ( Nem, a polc nem marad bent a zuhanyban)

A jövőben nagyon szeretnénk ezt az irányt is fejleszteni – milyen jól nézne ki itt is a kétezres szám! Amint látjátok, Gábor nem sokat pihen, csak néhány terv, ami épp most készült az asztalán és már a kivitelezés felé halad… előszobák, gardróbszekrények, konyhák…a jövőben talán hűtő is lesz bennük. 😉

Mostmár tudjátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem bútortervezést vagy látványtervezést is! A tervezés után pedig szívesen elkészítjük álmaitok előszoba vagy konyhabútorát, de a teljes nappali berendezését is. Keressetek minket bizalommal! Elérhetőségeink egyenlőre ezek, de reméljük hamarosan bemutathatjuk Nektek vadiúj honlapjainkat, ahol külön foglalkozunk a bútorokkal és a dekorkabinokkal. Mindenképpen szólunk!

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu