Nyomtatott üveghátfalak

Edzett üveg hátfalak konyhába és fürdőszobába egyedi képpel dekorálva

Legkeresettebb termékeink közül kiemelkedik a konyhai és a fürdőszobai üveghátfal. Egyedi méretben készítjük őket, hogy pontosan illeszkedjenek az adott helyre. A képválasztást 3D látványtervekkel segítjük, így akkor is elkezdheted a tervezést egy ajánlatkéréssel, ha még nem is választottál képet.

A dekoráció szabadsága

Lakásdekorációs ötletek és megoldások

Fő profilunk a lakásdekoráció terén az egyedi és különleges ötletek megvalósítása. Otthonod minden részére kínálunk egyedi, modern és exkluzív megoldásokat, legyen szó a nappaliról, hálószobáról, konyháról vagy fürdőszobáról. Minden apró részletet alaposan és precízen megtervezünk, majd elkészítjük az egyedi belsőépítészeti megoldásokat, valamint vállaljuk a kivitelezést is. Így biztosíthatunk komplex lakásdekorációs megoldásokat, melyeknek ugyanúgy része a falpanel, mint az egyedi bútorgyártás.

A tervezésnél tartasz?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess a legjobb inspirációkról, ötletekről és a legújabb blogbejegyzéseinkről.


Varázsold szebbé otthonod

Oldalunkon számos lakásdekorációs ötletet és lehetőséget találsz, amelyek segítenek az otthonod dekorálásában és berendezésében. Falpanel konyhába és fürdőszobába, üvegajtó, és még sok más.

Konyha hátfal

Zuhany hátfal

Üvegajtó

Konyhabútor

Gardróbszekrény

Előszoba bútor

Térelválasztás

Zuhanykabin

Üvegkorlát

Tudtad, hogy felmérést, látványtervezést és beépítést is kérhetsz termékeink mellé?

Több, mint 10 éve dolgozunk országosan, és talán már a Te ismerősödnél, szomszédodnál is jártunk valamilyen termékünkkel. Nézd meg térképen, hogy a közeledben dolgoztunk-e már?

Térkép

Legfrissebb híreink és blogbejegyzéseink

Traveling by airplane
Az utazás lehetőséget ad arra, hogy új élményeket és kalandokat éljünk át, hiszen új helyeket fedezhetünk fel, új kultúrákat ismerhetünk […]
Csempeminta üvegen
Az Egyesült Államokban 2024-ben várhatóan a csempe végez az első helyen a konyhai hátfalak versenyében, legalábbis az eddigi eladási adatok […]

Olvastad már? Bex Képgyűjtemény

Nem csak blogot írunk, hanem időszakosan egy-egy újságot is összeállítunk. Ismerd meg a Bex Magazint díjmentesen!

Kíváncsi vagy hogyan vélekednek termékeinkről ügyfeleink ?

Több mint 100 véletlenszerűen megkérdezett ügyfél véleménye alapján

Esztétika
0
Minőség
0
Tartósság
0
Praktikusság
0

Ügyfeleink mondták rólunk

Már 4 éve megvan az üveghátfalunk és még mindig olyan, mintha tegnap készült volna. A mai napig örömmel nézek rá, mert nagyon szép és minőségi munka. A Bombex- es Fiúk számunkra tökéletes munkát végeztek. Szívből ajánlom Őket!

A lakás gyöngyszeme. Gyakran mondjuk…mintha nem is itthon lennénk.. pedig a miénk!!! Imádjuk!! A lehető legjobb választás volt és ezért szeretnénk tovább dolgozni Veletek!

Nagyon elégedett vagyok. Két konyhánkba is készült üveg hátfal. A tervezéstől a megvalósításig mindennel elégedett vagyok: ügyfélközpontú, hibátlan szolgáltatást kaptam.

Szerintem szuperül végzik a munkát. Minden rendben zajlott a rendeléstől a kivitelezésig. Segítő kész és hozzáértő csapat.

Nagyon szeretem és maximálisan elégedett voltam és vagyok

Két éve ékes dísze konyhánknak az üvegfal és még mindig nem tudtam betelni a látvánnyal, csodálatos!!! 🙂

Az elkészített konyhai hátfal a konyha „örökös” részévé vált, nem válnánk meg tőle, így ha a konyhabútor megérik a cserére , a hátfalhoz készül az új bútor is.

A konyhai hátfalam azóta is a kedvencem, minden ismerősömnek tetszett. Takarítani tök egyszerű, egyébként nem látszik rajta a szennyeződés. A munkátokkal a tervezéstől a kivitelezésig maximálisan elégedett vagyok.

Sok éve csináltattam, és a mai napig nem bántam meg, hogy az üvegfalat és a Bombexhome-ot választottam.