Az utóbbi napokat a szerencsésebbek valamilyen vízparton tölthették. Még a magamfajta, nem kifejezetten strandolós típus is azon gondolkodik, hogy miként lehetne víz közelébe menekülni a sivatagi forróság elől. Vannak azonban olyanok is, akik számára a vízpart nem csupán menedék a nyári hőség elől, sokkal inkább életük alkotórésze.

Sokan szeretnek csak úgy ülni a parton, és a távolba révedve elmélkedni az élet nagy dolgain. Ez nem is olyan meglepő, hiszen a látvány nyugtató hatású. A hullámok lassú mozgása, és a víz csendes susogása is hozzájárulhat a stressz és a szorongás csökkentéséhez. Még kutatások is arra a megállapításra jutottak, hogy a természetközelben (pl víz közelében) töltött idő csökkenti a kortizol, vagyis a stresszhormon szintjét a szervezetben.

Az egyedi üveg konyha hátfal kiváló lehetőség arra is, hogy a kedvenc tengerpartunk, vízpartunk megjelenjen a konyhában is. Egy-egy jól sikerült nyaralás emléke mindennapi motivációt nyújt, ráadásul a türkiz, kék és zöld színek manapság kifejezetten divatosak is.

A téma természetesen megosztó. Van, aki el sem tudja képzelni a konyháját más jellegű képpel, mások szerint pedig hiba elrontani egy szép konyhát egy tengerparti grafikával. Mi sem dönthetünk helyetted, de rengeteget tudunk segíteni 3D látványtervezés segítségével. Tapasztalataink szerint a tervezés során egyértelműen kiderül, hogy milyen kép lesz majd a igazán jó a konyhádba.

Volt már rá példa, hogy egy megrendelés során három kép is kifejezetten tetszett az ügyfelünknek, így egy montázst kellett készítenünk, hogy mindhármat csodálhassa a konyhában. De az is előfordult már, hogy a tervezés hatására elvetettünk egy ilyen képet, mert egy modernebb, minimál grafika sokkal közelebb állt valójában ügyfelünkhöz.

Te melyik oldalra állsz? Szuper lenne egy ilyen kép a konyhában, vagy kizárt, hogy ilyen legyen?

Hasznos linkek:
Ajánlatkérés
12 tipp konyhai hátfalakhoz